Receptie

 

1. Assortiment voor op de tafels(salami, kaasjes, ansjovis, grissini met tapenade,…)
2. Noordzeegarnaal/tabouleh/bieslook
3. Carpaccio van West-Vlaams rood
4. Gefrituurde tijgergarnaal in krokante panco
5. Carpaccio van gevogelte
6. Bruchetta met zalm en kruiden
7. Mini bickyburger “wit-blauw”
8. Soepje van paprika
9. Puntzakje met frietjes en mini frikandel OF ovenkoekje met beenham
10. Chocolademousse OF ander mini dessertje

Prijzen catering –Receptieformule:
* Tot 50 personen = 16 euro per persoon.
* Tot 100 personen = 15euro per persoon.
* Tot 200 personen = 14 euro per persoon.

GEPASTE WIJNEN KUNNEN VOORZIEN WORDEN

* Alle prijzen zijn inclusief 6% btw. Als er bediening is wordt het nodige btw tarief verrekend! Ter plaatse worden onze uren verrekend.