Vis én Vleesbuffet

 

-Verse aardappelsalade
-pastasalade
-rijst afgewerkt met curry en paprika
-stokbrood

Groenten: -tomaten -wortel -sla -komkommer -seldersalade -bonen -slaatje van kolen

Sauzen: -mayonnaise -huisbereide tartaar -ketchup -coctailsaus

Vis én Vlees:

Gebakken kippebout
Versgemaakte preparé
Opgevulde tomaat met garnaalsalade
Hamworst, salami, kipfiletroulade, gedroogde ham,…
Asperge met beenham
Opgevuld eitje

Gepocheerde zalm, tongrolletje, reuze tijgergarnaal,  gerookte zalm en heilbot, gerookte makreelfilet, rivierkreeftjes,krabsalade,…

Hoeveboter en garnituren met seizoen fruit zijn inbegrepen.

Prijzen catering – Vis- en Vleesbuffet  met frietjes:

* Tot 50 personen = 23 euro per persoon.
* Tot 100 personen = 22 euro per persoon.
* Tot 200 personen = 20 euro per persoon.

 

* Alle prijzen zijn inclusief 6% btw. Als er bediening is wordt het nodige btw tarief verrekend!